side_banner

Hvordan reparere flensvendt korrosjon

14. november 2022

For flensreparasjoner, for å unngå behovet for lang nedetid, har de fleste olje- og gasselskaper brukt på stedet flensplanbehandlingsmaskiner for prosessering, noe som sparer tid og krefter på å trekke store arbeidsstykker nærmere verkstedet for prosessering, og redusere transportkostnader og det store tapet forårsaket av nedetid.

img (2)

Noen arbeidsstykker er virkelig ubevegelige eller har begrenset maskineringsplass, og krever en bærbar på stedet flensvendt maskin for dreiing eller fresing.

img (3)

For skade på flenstetningsflaten er kostnaden for lekkasje ekstremt høy, og det vil skade miljøet.Hvis flensen ikke kan forsegles med en pakning, må flensen repareres eller skiftes ut.Den generelle vedlikeholdstypen:

1. Fjern den korroderte flensen og sveis en ny flens

2. Maskinering på stedet av tetningsflater eller RTJ tetningsspor, åttekantede spor innenfor flenstoleranser

3. Maskinering på stedet av stumpsveiser og tetningsflater/åttekantede spor

4. Reparer flensflaten med polymertilpasset materiale

img (1)

Dongguan Portable Tools Co., Ltd. har utviklet en bærbar flensplanbehandlingsmaskin for flensvedlikehold, som kan behandle flensplan, flensvannlinjereparasjon, flens-RTJ-forseglingssporbehandling og åttekantet sporbehandling.Behandlingsutvalget av bærbart flensbehandlingsutstyr: 25,4-8500 mm, utstyret kan tilpasses i henhold til den spesifikke situasjonen på stedet.

Hvis det er farlig gass på behandlingsstedet, kan vi også levere luftmotorer som kraft for å unngå gnistdannelse og sikre sikkerheten ved konstruksjon på stedet.

img (4)

Maskineringsnøyaktigheten til flenstetningsflaten kan nå RA1.6-3.2, og utstyret kan også tilpasses i henhold til de spesifikke arbeidsforholdene på stedet.